Sopimus- ja varausehdot

Luethan huolellisesti sopimus- ja varausehdot ennen varauksen tekemistä, sillä maksamalla varauksen hyväksyt alla mainitut ehdot ja vastuut.

Keräämäämme tiedot

Keräämme kävijöiltä varauksen yhteydessä seuraavat tiedot:

Nimi,

Osoite

Sähköpostiosoite

Tiedot ovat vain ja ainoastaan vuokrausta sekä mahdollista jälkilaskutusta tai vahingonkorvausta varten.

Vastuu

Vuokralainen vastaa kiinteistön asianmukaisesta hoitamisesta ja huolenpidosta vuokra-aikana. Vuokralaisen, tai hänen vieraansa, aiheuttamista vahingoista vastaa vuokralainen itse. Vuokralaisen vastuut sisältävät myös ilmoitusvelvollisuuden. Vuokralaisen tulee viipymättä ilmoittaa mikäli mökissä, tai sen muissa tiloissa havaitaan vikoja tai puutteita.

Vuokralaisen, tai hänen vieraansa, aiheuttamista vahingoista vastaa vuokralainen itse Vahingonkorvauslain 412/1974 mukaisesti.

Pidätämme oikeuden laskuttaa vahingot vuokralaiselta täysimittaisina.

Mökki luovutetaan siivottuna vuokra-ajan päätyttyä. Mikäli joudumme siivoamaan vuokraajan jäljiltä, työstä veloitetaan 100,-h.

Peruutukset

Koko vuokrasumma maksetaan heti varattaessa, ja summaan sisältyy 150€ varausmaksu.

Jos  peruutus tehdään viimeistään 2 viikkoa ennen vuokrauksen alkupäivämäärää, palautetaan varauksesta koko maksettu summa.

Mikäli peruutus tehdään myöhemmin (13-2 vuorokautta ennen varauksen alkua), varausmaksu (150€) pidätetään varauksen palautussummasta.

Varauksen voi perua viimeistään 2 vuorokautta ennen varauksen alkamista.

Tämän jälkeen varausta ei voi enää perua ja palautusta ei anneta.